Подписаться на рассылку новостей по почте Наші новини в Твіттері Підписатися на новини по RSS
АвтоМедіа Холдинг
друкувати
29 вересня 2020

Просування в соціальних мережах від АМХ

Мабуть, немає такої компанії в інтернеті, яка б не просувалася в соціальних мережах. Все тому, що популярні майданчики для спілкування стали повноцінним маркетинговим каналом: ніхто не хоче випускати з уваги такий перспективний джерело трафіку.

Тому ми розробили кілька стратегій просування ваших товарів і послуг в популярних групах InfoCar в соціальних мережах Facebook, Instagram, Telegram. Докладні ціни і умови дивіться тут.

Також, нагадуємо, що доступні вигідні пакети просування ваших PR-матеріалів в новинному розділі сайта InfoCar.ua з подальшим анонсуванням в соціальних мережах. Детальніше за посиланням.

-----

Пожалуй, нет такой компании в интернете, которая бы не продвигалась в социальных сетях. Все потому, что популярные площадки для общения стали полноценным маркетинговым каналом: никто не хочет упускать из виду такой перспективный источник трафика и лидов.

Поэтому мы разработали несколько стратегий продвижения ваших товаров и услуг в популярных группах InfoCar в социальных сетях Facebook, Instagram, Telegram. Подробные цены и условия смотрите здесь.

Также, напоминаем, что доступны выгодные пакеты продвижения ваших PR-материалов в новостном разделе сайта InfoCar.ua с дальнейшим анонсированием в социальных сетях. Подробнее по ссылке.

Повернутися до новин розделу «Новини холдингу»